Techmanin älykkäät yhteistyörobotit nyt saatavana Wisematicilta!

Techmanin konenäöllä varustettu yhteistyörobotti muuttaa tavan, jolla robotteja otetaan käyttöön ja sovelletaan teollisuudessa!

Techmanin CE-hyväksytty TM-sarjan yhteistyörobotti (cobotti) voi tehdä töitä ilman erillisiä suojalaitteita tai -alueita yhdessä ihmisten kanssa – havaitessaan törmäyksen esteeseen tai ihmiseen robotti pysähtyy turvallisesti aiheuttamatta vahinkoa. Konenäön avulla robotti osaa paikoittaa itsensä suhteessa ympäristöönsä ja käsiteltäviin kappaleisiin: esimerkiksi poimittavat kappaleet voivat sijaita vapaasti poiminta-alueella. Kameran avulla voidaan myös esimerkiksi varmistaa osien oikea muoto, määrä tai kokoonpanon onnistuminen.  Uuden tehtävän opettaminen Techmanin coboteille on äärimmäisen helppoa: sen voi tehdä opettamalla robotille ‘kädestä pitäen’ pisteet joihin sen tulee liikkua. Yksinkertaisen graafisen käyttöliittymän valikkojen kautta määritetään eri liikkeiden ja tehtävien tarkemmat tiedot.

 

Yhteistyörobotti voidaan kiinnittää liikuteltavaan jalustaan, jolloin sen työpistettä voidaan nopeasti muuttaa tarpeen mukaan. Liikuteltava cobotti voi auttaa kapasiteetin vaihteluiden tasaamisessa –  se sopeutuu niin pienille kuin suurillekin sarjoille ja työskentelee väsymättä tarvittaessa kellon ympäri.

Techman on maailman toiseksi suurin yhteistyörobottien toimittaja ja maailman suurimman kannettavien tietokoneiden valmistajan Quanta Storage Inc:in tytäryhtiö. Tutustu Techmanin robotteihin tarkemmin täällä. Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä mitä kaikkea älykäs cobotti voisi tehdä puolestasi.

Wisematic Sales

Asiakaspalvelu

sales@wisematic.com
puh. +358 400 409 569