Techmanin älykkäät yhteistyörobotit nyt saatavana Wisematicilta!

Techmanin konenäöllä varustetut yhteistyörobotit tulevat muuttamaan tavan, jolla robotteja otetaan käyttöön ja sovelletaan teollisuudessa!

Techmanin CE-hyväksytty TM-sarjan yhteistyörobotti (cobotti) voi tehdä töitä ilman erillisiä suojalaitteita tai -alueita yhdessä ihmisten kanssa – havaitessaan törmäyksen esteeseen tai ihmiseen robotti pysähtyy turvallisesti aiheuttamatta vahinkoa. Konenäön avulla robotti osaa paikoittaa itsensä suhteessa ympäristöönsä ja käsiteltäviin kappaleisiin: esimerkiksi poimittavat kappaleet voivat sijaita vapaasti poiminta-alueella. Kameran avulla voidaan myös esimerkiksi varmistaa osien oikea muoto, määrä tai kokoonpanon onnistuminen.  Uuden tehtävän opettaminen Techmanin coboteille on äärimmäisen helppoa: sen voi tehdä opettamalla robotille ‘kädestä pitäen’ pisteet joihin sen tulee liikkua. Yksinkertaisen graafisen käyttöliittymän valikkojen kautta määritetään eri liikkeiden ja tehtävien tarkemmat tiedot.

Yhteistyörobotti voidaan kiinnittää liikuteltavaan jalustaan, jolloin sen työpistettä voidaan nopeasti muuttaa tarpeen mukaan. Liikuteltava cobotti voi auttaa kapasiteetin vaihteluiden tasaamisessa –  se sopeutuu niin pienille kuin suurillekin sarjoille ja työskentelee väsymättä tarvittaessa kellon ympäri.

elit. libero. luctus id sit tristique non felis Nullam quis leo.