OTA ROBOTTI TÖIHIN - Joustavat ja edulliset automaatioratkaisut ovat täällä!

Tee tuottavuusloikka automaation avulla – edulliset ja suorituskykyiset EPSON- teollisuusrobotit vapauttavat ihmiset tuottavampiin töihin ja parantavat kannattavuuttasi.

Uusi EPSON T-sarjan SCARA: Hinta 7500€

Teollisuusrobotit eivät ole koskaan olleet näin edullisia ja suorituskykyisiä! EPSON T-sarjan scarat saat nopeasti käyttöön ja säästät selvää rahaa.

EPSON N-sarja: Seuraavan sukupolven suorituskykyä

Nämä nopeat ja ketterät 6-akseliset robotit ylttävät sinnekin minne muut eivät pääse.

Wisematic SOLU™ robottisolut - valmiina töihin

Valmis ympäristö robotillesi – uuden sovelluksen kehittäminen on nyt nopeaa ja edullista.

Wisematic on suomalainen automaation edelläkävijä, joka kehittää joustavia ja uudelleenmuokattavia robotiikan ratkaisuja. Toimitamme räätälöityjä automaatiosovelluksia ja -laitteita muun muassa tuotantoon, kokoonpanoon, testaukseen, tarkastukseen ja merkkaukseen.

Olemme EPSONin robottien virallinen edustaja Suomessa sekä Virossa. Meiltä saat Cajo Technologiesin lasermerkkausjärjestelmät tarpeeseesi muokattuina valmiina sovelluksina.

SCARA-robotit

Edulliset ja monipuoliset yleisrobotit

6-akseliset robotit

Ketterä, joustava ja nopea.

Robottisolut

Robotin koti.

Sovellukset

Mitä robotilla voi tehdä?

Uutisia

Smart Factory -messuille Jyväskylään 20.-22. marraskuuta!

Wisematic on mukana 'Smart Factory 2018' messuilla Jyväskylän Paviljongissa 20.-22.11.2018. Löydät meidät osastolta C-211. Sisäänpääsy messuille on ilmainen kun rekisteröidyt etukäteen kävijäksi täällä. Smart Factory 2018 nostaa vahvasti esiin tulevaisuuden...

read more

Pidä tärkeät toiminnot lähelläsi! Me autamme sinua automaation ja robottien avulla.

Wisematic toimittaa asiakkailleen joustavia, suorituskykyisiä ja kustannustehokkaita automaation ratkaisuja. Haluamme auttaa valmistavia yrityksiä toimimaan kannattavasti pohjoismaissa automaation keinoin.

Liiketoiminnallesi keskeisen strategisen prosessin ulkoistamisessa on suunnattomia riskejä. Siirtäessäsi esimerkiksi tuotannon tai tuotekehityksen toimintoja alihankkijallesi saatat vaarantaa tuotteesi teollisoikeudet – Aasiassa kopiointi on edelleen yleinen ja hyväksytty tapa kehittää liiketoimintaa. Usein päädytään myös tilanteeseen jossa toimittaja määrittää tuotteesi laadun, valmistushinnan ja toimitusten ajankohdat. Jopa puolet yrityksistä, jotka ovat siirtäneet keskeisiä toimintojaan ulkomaisille alihankkijoille, eivät onnistu saavuttamaan tavoiteltuja säästöjä.

Meidän tavoitteemme on mahdollistaa asiakkaidemme tuotannon toiminnot pohjoismaissa joustavasti ja kannattavasti. Me olemme kehittäneet ainutlaatuisia ja uudelleenmuokattavia automaattisia valmistusratkaisuja jo vuosituhannen alkupuolelta asti.

Uusimmat teollisuusrobotit ja anturipohjaiset ohjausratkaisut ovat hyötyneet merkittävästi kasvaneesta laskentatehosta – eräkokoihin ja tuotemuutoksiin mukautuvat automaatioratkaisut ovat edullisempia ja niiden elinkaari on pidempi kuin koskaan aiemmin. Ota tästä muutoksesta hyöty irti – laitetaan robotit töihin nyt!

Wisematic SOLU™ S-sarja:

Modulaarinen pöytäkokoinen robottisolu – valmiina erittäin tarkkoihin töihin!

Kun työssä tarvitaan mikrometrien tarkkuutta ja huolellisuutta on aika ottaa avuksi Wisematic SOLU™ ja EPSONin pienimmät G-sarjan robotit. Wisematic SOLU™ voidaan varustaa esimerkiksi konenäkökameroin ja syöttölaittein – se soveltuu pienikokoisten tuotteiden pienimpienkin osien käsittelemiseen, kokoonpanoon, tarkastamiseen tai vaikka merkkaamiseen.

Asiakkaitamme:

dictum Lorem adipiscing Curabitur vel, elit.